Menu
Billedserier
Hent Adobe Flash player
Heppedag den 8.11.2015
Stemningsbilleder fra en dejlig søndag med Heppedag i Mejdal Hallen. Tak til Vores U5-U12 spillere som deltog og gav den gas. Aktivitetsudvalget
http://www.facebook.com/pages/Mejdal-GIK-H%C3%A5ndbold/120903027935971?v=photos#!/pages/Mejdal-GIK-H%C3%A5ndbold/120903027935971?sk=wall

Ungdom


MEJDAL-HALGÅRD HÅNDBOLD´s grundholdning: HÅNDBOLD SKAL VÆRE EN SPORT FOR ALLE!!

Vi har en ungdomsafdeling som tilbyder sporten på alle niveauer. Hos os er det primært bredden og udvikling der satses på. Skulle det så også udmønte sig i Elitehåndhold er det naturligvis velkomment. Sammenhold betyder dog utrolig meget - både hold og årgange imellem.

Til alle hold har vi voksne erfarne trænere, som selv har spillet håndbold i længere perioder, og dette sammen med tilknytning af unge assistenter giver det et godt grundlag for at udvikle den enkelte spillers potentiale.

Endvidere er forældrehjælp en tvingende nødvendighed for os, for uden forældrene som tilbyder hjælp med f.eks. tidtagning til hjemmekampe, pleje af spillere efter kampene, tøjvask, kørsel til udekampe, hjælp til større   arrangementer og hvad der dukker op, ville det være komplet umuligt at have så stor en ungdomsafdeling som vi reelt har.

 

Vi tilstræber at kunne  tilbyde hold i alle rækker fra U-10 til U-19 - både hos pige og drenge - det er svært, men vi prøver. Vi håber og tror på at det kan lykkes for os fremadrettet at holde mange spillerne i egen klub, hvilket betyder meget for det sociale miljø i klubben.

 

Desuden har vi et kæmpeboost i de små årgange - U-4 med boldlege og U-5 til U-8 med masser af lyst og energi for at lære at håndtere håndboldens muligheder. Også her er det ikke muligt uden den store forældreopbakning.

 

Velkommen til  MEJDAL-HALGÅRD HÅNDBOLD´s ungdomsafdeling.

Seneste nyt
17.10.20
VIGTIG CORONAREGLER I MEJDALHALLEN VED HÅNDBOLD HJEMMESTÆVNE:
MCB
Mejdal - Halgård Håndbold  |  7500 Holstebro  |  CVR: 29755604  |  mejdal@mejdalgik.dk