Bestyrelse

Bestyrelsen

Profile Image
Formand
Rasmus Rebbe

Rasmus Rebbe er Bosat i Mejdal-Halgård, og har selv en dreng som spiller i klubben også. Han spiller også selv i klubben, og siden han var ung været en del af klubben.

Profile Image
Næstformand
Jonas Degnbol

Jonas har været professionel håndboldspiller i mange år, dog ikke i Mejdal. :) Han har selv 3 børn som spiller i klubben, og er også træner på ét hold udover at tage en stor tørn i bestyrelsesarbejdet.

Profile Image
Bestyrelsesmedlem / Sponsoransvarlig
Lars Nielsen

Lars Nielsen er en rigtig Mejdal-Halgård mand. Han har altid boet i Mejdal, og har selv spillet i mange år, samt også har 3 piger nu som spiller i klubben. Lars gør et stort stykke arbejde for at skaffe sponsorere til klubben, og træner også selv et hold i klubben.

Profile Image
Bestyrelsesmedlem
Anne Christine Bøjlesen

Anne Christine har været en del af Mejdal-Halgård håndbold i mange år, selvom hun oprindeligt kommer fra Norge. Hun er ud af en håndboldfamilie, og brænder for at gøre noget for vores ældste unge spillere.

Bestyrelsesmedlem
Anette Steen Christensen

Anette har i mange år spillet håndbold i Mejdal-Halgård, men har valgt at sætte skoene på hylden. Hun brænder for at gøre noget for vores helt unge i klubben, og sørger altid for der er et nyt arrangement at se frem til.

Profile Image
Kasserer
Line Meier Degnbol

Line er kasserer i klubben, og har selv 3 børn som også spiller i klubben. Hun er bosiddende i Halgård, sammen med Jonas, hvorfor man må sige de er en rigtig håndboldfamilie.

Profile Image
Suppleant
Mads Nielsen

Mads Nielsen er bestyrelsens yngste medlem, og brænder for at gøre en forskel for vores seniorafdeling. Han sørger hele tiden for der er arrangementer klar, og prøver hele tiden af gøre vores seniorafdeling endnu mere attraktiv. Han spiller selv på vores Herre Senior hold.