Senior

Mejdal-Halgård Senior

Velkommen til vores senior afdeling

Vi har som en af de eneste klubben i området stadig vores egen seniorafdeling. Vi ser at mange klubber bliver nødt til at ligge sig sammen med hinanden for at kunne stille en bred seniorafdeling. Her har vi stadig vores egen senior afdeling, og tilbyder endda 3 hold på herresiden og 2 hold på damesiden. 


Vi er ikke kun en resultatorienteret klub. Hos os er det sociale altid i højsædet. Ligemeget om man spiller på vores hold i divisionerne eller på et hygge hold i de lavere serierækker. Det er altid personen som er i centrum, og vi arbejder konstant på at tilbyde en bred klub hvor alle er velkomne.

Vi har til alle seniorhold ansvarsbeviste personer tilknyttet, som er klar til at råde og vejlede den enkelte spiller - uanset niveau. Vi har altid trænere tilknyttet til hver enkelt hold, hvorfor man aldrig selv står med opgaverne om at planlægge træninger, kamptaktikker el. lign.


Hvis du kunne have interesse i at prøve og træne med på et af vores mange hold i seniorafdelingen, eller ved du gerne vil spille i vores klub, er du mere end velkommen til at kontakte os.